2016-08-17 00:32:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Felbosszanthatnak a kollégáid

Napi horoszkóp augusztus 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma fogalmazz óvatosan, bárhol, bármikor generálódhat egy kis vita, amit jó lenne elkerülni. Ha ez sikerül, akkor a napod is harmonikusan alakul, estére szép eredményeket könyvelhetsz el magadnak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Elég nehéz feladatok várnak ma rád, de nem kell aggódnod, jön segítség is hozzá. Jó tett helyébe jót várj, mondja a közmondás, és ez igaz is: azok fognak most segíteni, akiket te is támogatottál a közelmúltban a nehéz helyzetükben!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma alaposan felbosszantanak a kollégáid az állandó fecsegésükkel. Nehezen koncentrálsz a munkára, mert mindig megzavarnak. Este egy rokonod kér tőled anyagi segítséget. Nem kell félni, az illető meg fogja adni a tartozását.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében rengeteg ötletet ad neked. Egyik remek gondolat jön a másik után, de csak keveset tudsz majd megvalósítani közülük. Lassíts le egy kicsit, és gondold át terveidet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma esetleg megpróbálnak feldühíteni azzal, hogy beleszólnak abba, amiről pedig úgy véled, egyedül csak rád tartozik. Felesleges felbosszantanod magad ezen, hiszen az Oroszlán is szívesen osztogat tanácsot másoknak, és minden esetben tíz körömmel harcol igazáért. Ne vedd hát zokon, ha mások ugyanezt teszik. Lépj túl rajta!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez a nap elsősorban az ifjú Szüzek életében hoz némi kedvező változást. Sajnos a közelgő ősz az elmúlásra emlékezteti az embereket. Ez viszont inkább a felnőtt Szüzeknek okoz majd lelki válságot. Ahogy felcseperednek mellettük gyermekeik, egyre égetőbben érzik az idő múlását. Ezért kell kihasználni minden adandó lehetőséget!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Híres vagy szakmai sikereidről, nem csoda, ha sokan fordulnak hozzád tanácsért. Nem tudod meghúzni a határt, ha a hivatásodról van szó, és ilyenkor dől belőled a szó. Munkatársaid nemcsak hozzáértésedet, de szakmai elkötelezettségedet is irigylik. Persze kollégáidon kívül akadnak mások is, akik sóvárogva nézik sikereidet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Alaposan rászedtek. Gyanútlanul besétáltál a kelepcébe, és bosszúsan látod, hogy mindenki a te esetlenségeden, kapálódzásodon nevet. Ha már így esett, nem kellene bosszankodnod a dolgon. Vágj jó képet hozzá, nevess a többiekkel együtt. Híres humorérzéked szerencsére még az ilyen kellemetlen helyzetek legyőzésére is képes.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha vállalkozó kedved, biztos fellépésed megfontoltsággal és nyugodtsággal párosul, rendkívül kedvező benyomásokat kelthetsz olyan emberekben, akik alig vagy egyáltalán nem ismernek, és akik kapcsolataik és vagy a szavuk befolyása révén sokat tehetnek szakmai és anyagi előre jutásodért. Ma szerelmi téren is sikert érhetsz el.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nagyon fáj, ha meglopnak, megcsalnak, félrevezetnek. Nem az anyagi veszteség keserít el, hanem a bánásmód. Szeretnél óvintézkedéseket tenni, hogy a jövőben ne történhessen ilyesmi, de jobb, ha belenyugszol, ezt nem lehet kivédeni. Ehhez hasonló eseményekre bármikor esélye van az embernek. Ne várd ki, míg teljesen lelombozódsz!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Legjobb volna, ha fel sem kelnél. Nem mintha beteg volnál, vagy rosszul éreznéd magad, pusztán azért, mert amihez ma hozzáérsz, azt tönkreteszed. Mintha lidércek üldöznének, vagy átok ülne lépéseiden. Ha már a világnak e fertályán nem követheted az előbb javallt elegáns megoldást, csak a nap gyors elmúlásában reménykedhetsz.

Halak: II. 19. - III. 20.
Lépteid ruganyosak, tekinteted magabiztos, és egész fellépésed erőt, energiát sugároz. Életörömöt! Kitűnő passzban vagy. Munkádat gyorsan végzed, ráadásul hibátlanul. Alig várod az újabb feladatokat. Egyre nehezebbekkel is meg szeretnél már küzdeni. Kész! Jöhet a következő… Nem gondolod, hogy azért a jóból is megárt a sok?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: